Antena 3 CNN Show Showbiz Designerii români vor să creeze rochia de mireasă pentru Kate Middleton

Designerii români vor să creeze rochia de mireasă pentru Kate Middleton

Designerii români vor să creeze rochia de mireasă pentru Kate Middleton
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Dec 2010   •   21:48

Ce creator de modă nu ar vrea să o îmbrace pe Kate Middleton, logodnica prinţului William, în cea mai importantă zi din viaţa ei? Designerii români s-au înscris şi ei în cursă: vor trimite la Casa Regală Britanică schiţe pentru rochia de mireasă a viitoarei prinţese.

După ce prinţul William şi logodnica sa, Kate Middleton şi-au anunţat logodna, designerii din toată lumea au avut un singur gând: s-o îmbrace la nuntă pe cea care într-o zi ar putea fi soţia regelui Angliei. Nu fac excepţie nici românii.

O asociaţie din Bucureşti a lansat provocarea în rândul creatorilor de modă de la noi. Un concurs de schiţe, care vor fi trimise la Casa Regală Britanică în februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor.

Nunta lui Kate şi William va fi evenimentul anului. Aşa că şi rochia de mireasă ar trebui să fie deosebită. Cu atâ mai mult cu cât, la curtea britanică au fost mirese ca regina Elisabeta sau Lady Di, a cărei rochie a intrat în istorie pentru trena lungă de opt metri.

Românii sunt convinşi că şi designerii noştri ar putea crea o rochie pe măsura casei regale britanice. Până la anunţul oficial, însă, lumea a modei stă ca pe ace.

 

×
Subiecte în articol: kate middleton printul William
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close