Antena 3 CNN Show Showbiz Designerul Răzvan Ciobanu dezminte zvonurile că ar fi falit

Designerul Răzvan Ciobanu dezminte zvonurile că ar fi falit

Designerul Răzvan Ciobanu dezminte zvonurile că ar fi falit
17 Noi 2010   •   23:39

Răzvan Ciobanu s-a trezit în centrul unui scandal din cauza banilor. Mai exact, presa l-a prezentat victimă sigură a executorilor. Creatorul de modă, asa cum au scris mai multe ziare astazi, e falit. Nimic adevărat în asta - spune Ciobanu. El recunoaşte că are probleme financiare, dar nu atât de mari încât să-i vină portăreii la uşă.

Bârfele nu-l ocolesc pe Răzvan Ciobanu nici acum, de când îşi petrece mai mult timp la Londra decât în România. De curând presa a început să speculeze că designerul ar avea o datorie de 120.000 de euro pentru care risca să fie executat silit.

“Am recunoscut tot timpul datoriile pe care le am, dar nu, n-am primit nicio citaţie şi nici nu am fost înştinţat de vreo exectare silită“, a declarat faimosul designer.

Mai mult, creatorul de modă a mărturisit că oamenii de la care s-a împrumutat înţeleg că mai are nevoie de timp.

Tocmai de aceea, Răzvan a plecat de ceva vreme la Londra.

În România nu am atelier şi nici nu doresc să iniţiez alte proiecte în România. Am câteva colaborări, voi avea în continuare prezentări în România, dar mobilizarea mea este către Londra, nu către Bucureşti.

Problemele financiare ale lui Ciobanu au împărţit lumea modei în doua: unii nici nu mai vor să audă de el alţii cred că în curînd designerul îşi va reveni.

Răzvan Ciobanu neagă zvonul potrivit căruia ar urma să fie executat silit




×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close