Antena 3 Show Showbiz Detaliul surprinzător care uneşte pe veci viaţa acestor vedete. Ce ascunde chipul lor iar tu nu îţi dai seama

Detaliul surprinzător care uneşte pe veci viaţa acestor vedete. Ce ascunde chipul lor iar tu nu îţi dai seama

de O.P.    |    21 Feb 2012   •   08:02

Cu siguranţă procesul de maturizare este unul accelerat în cazul vedetelor de la Hollywood. Copiii actorilor îşi doresc să crească "mari", şi să ajungă staruri de cinema ca şi părinţii lor.

Copiii-minune ai Hollywood-ului, aşa cum au fost numiţi puştii care au jucat roluri memorabile în filmele de succes, au crescut, iar modul în care arată ne spune multe despre felul lor în care privesc viaţa.

S-o luam pe Dakota Fanning şi Courtney Stodden. Amândouă se bucură de atenţia publicului şi amândouă împart aceeaşi vârstă. Sunt născute în 1994 şi vor face anul acesta 18 ani, şi cu toate acestea înfăţişarea lor este una total opusă.

Dacă domniţa Fanning mai seamănă cu o adolescentă de 18 ani, Courtney nici pe departe. Ea se înscrie cu succes în liga doamnelor fierbinţi din  showbizz-ul american.

Pentru a vedea şi alţi actor care împart aceeaşi vârstă, dar nu arată acest lucru, CLICK pe GALERIA FOTO de mai jos.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close