Antena 3 CNN Show Showbiz Dezvaluiri incredibile! Ileana Ciuculete isi facuse analizele la ficat si la o clinica din strainatate! Cantareata a tinut insa totul strict secret!

Dezvaluiri incredibile! Ileana Ciuculete isi facuse analizele la ficat si la o clinica din strainatate! Cantareata a tinut insa totul strict secret!

Dezvaluiri incredibile! Ileana Ciuculete isi facuse analizele la ficat si la o clinica din strainatate! Cantareata a tinut insa totul strict secret!
19 Mar 2017   •   10:57

La cateva zile de la disparitia prematura a Ilenei Ciuculete au aparut noi dezvaluiri legate de moartea sa. Surprinzator, din ultimele informatii, se pare ca artista ar fi fost si in strainatate pentru a gasi un remediu.

“Ileana stia din vara ca este bolnava, dar nu a vrut sa incarce pe nimeni cu probleme ei, nici familia, nici apropiatii si cu atat mai putin, nu s-a plans colegilor de breasla ca ar trece printr-o situatie dificila. Cu toate aceste nu a abandonat lupta! Optimista si plina de viata, ea a apelat la medici renumiti in domeniu pentru a o trata corespunzator. Pentru a fi convinsa in ce stadiu se afla ficatul ei, a fost in mare secret la o clinica privata din strainate, unde si-a facut o biopsie! Rezultatul a fost, insa, dureros! Sansele sa supravietuiasca mai mult de cateva luni erau minime, ceea ce, de altfel, s-a si intamplat, in ciuda tratamentelor de la spitalele din Bucuresti la care a fost internata. Din pacate, acum, vorbim de ea numai la trecut! Dumnezeu sa o ierte”, au dezvaluit persoane din peisajul artistic pentru WOWbiz.ro.

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close