Antena 3 CNN Show Showbiz Dezvăluiri uluitoare la două săptămâni de la moartea lui Răzvan Ciobanu! Se temea că va fi omorât. ”Din păcate toți știau adevărul!”

Dezvăluiri uluitoare la două săptămâni de la moartea lui Răzvan Ciobanu! Se temea că va fi omorât. ”Din păcate toți știau adevărul!”

Dezvăluiri uluitoare la două săptămâni de la moartea lui Răzvan Ciobanu! Se temea că va fi omorât. ”Din păcate toți știau adevărul!”
14 Mai 2019   •   12:55

Noi dezvăluiri ies la lumină dupa două săptămâni de la moartea lui Răzvan Ciobanu. Se pare că designerul se temea pentru viața lui de ani de zile. Vedeta avea des halucinații și chema prietenii pentru a-i fi alături în momente de panică.

”Mai mereu era abulic! Se îndepărtase de prieteni și era plin de datorii. Poate tocmai de aceea, își găsea liniștea doar dacă apela la un stimulent chimic. Din păcate, reacționa ciudat la el. Asta era situația și toți știau adevărul”, au povestit pentru WOWbiz.ro, persoane din anturajul controversatului creator de modă.

”Îmi amintesc de o poveste, este adevărat, de acum ceva vreme, când Răzvan a sunat-o pe o foarte bună prietenă în miez de noapte. Era disperat și repete încontinuu că el va muri, să vină ea să îl salveze. Speriată, femeia s-a îmbrăcat rapid și s-a dus acasă la Ciobanu, să vadă ce se întâmplă cu adevărat! În momentul în care a ajuns acolo l-a văzut pe designer ascuns după un scaun, cu o figură speriată. Acesta i-a arătat cu degetul înspre peretele de la living și i-a zis disperat. ”Uite-l pe piticul ăla, m-a amenințat! E acolo!!! Mă omoară piticul”, erau cuvintele sale, lucru ce a speriat-o pe amica lui, care, atunci, a realizat că omul avea probleme serioase. L-a liniștit cu greu, dar a rămas cu imaginea aceea multă vreme”, au dezvăluit persoane din preajma creatorului de modă.

×
Subiecte în articol: moarte Razvan Ciobanu droguri
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close