Antena 3 CNN Show Showbiz Diana Dumitrescu, complexată că are fundul mare! "Când mă uitam în oglindă și vedeam că nu intră blugii pe mine, îmi venea sa plâng"

Diana Dumitrescu, complexată că are fundul mare! "Când mă uitam în oglindă și vedeam că nu intră blugii pe mine, îmi venea sa plâng"

Diana Dumitrescu, complexată că are fundul mare! "Când mă uitam în oglindă și vedeam că nu intră blugii pe mine, îmi venea sa plâng"
03 Noi 2016   •   15:24

Diana Dumitrescu recunoaște că a fost complexată toată viața din cauza posteriorului cam mare și a luat măsuri. Blondina și-a propus să slăbească, dar mai are până când va ajunge la silueta dorită.


"Eu am avut complexele mele. Trebuie să înveți să-ți iubești defectele. Complexul meu cel mai mare a fost fundul și aripioarele pe care le am. Întotdeauna am considerat că am fundul mare, și când aveam 53 de kilograme. dar acum la 60. Când mă uitam în oglindă și vedeam că nu intrau blugii pe mine… îmi venea să plâng. Ideea e că am învățat să mă iubesc. Acuma nu mă văd o femeie grasă, ci mă văd o femeie cu forme", a spus Diana Dumitrescu.


"Nu am foarte multe kilograme în minus, dar sunt câteva. Mai mult se văd în centimetri decât în kilograme. la începutul anului, ajunsesem la 63 de kilograme. Mi-am propus să ajung înapoi la 53. Nu mi-a ieșit. Nu sunt nici la jumătate. Am dat jos 3 kilograme. Eu mi-am propus asta, după care am renunțat. Am fost în tabăra de slăbit, unde am reușit să ajung la 58 de kilograme. Fac în continuare sport, talia mea e ok, e acolo și se vede. Am pus un kilogram și jumătate pe mine după ce m-am întors din tabăra de slăbit. dacă n-aș face sport probabil m-aș îngrășa și mai mult”, a mai declarat vedeta.

×
Subiecte în articol: fund blugi mare complex
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close