Antena 3 CNN Show Showbiz Secretul lui Beyonce a fost dezvăluit! Aceasta este dieta pe care vedeta o foloseşte pentru a scăpa de kilogramele în plus

Secretul lui Beyonce a fost dezvăluit! Aceasta este dieta pe care vedeta o foloseşte pentru a scăpa de kilogramele în plus

Secretul lui Beyonce a fost dezvăluit! Aceasta este dieta pe care vedeta o foloseşte pentru a scăpa de kilogramele în plus
Sursa foto: Pixabay
de S.T.    |    13 Oct 2015   •   22:55

Este una dintre cele mai influente persoane din lume şi una dintre cele mai apreciate cântăreţe de pe mapamond! Cu un singur lucru nu se poate lăuda Beyonce: cu o siluetă filiformă.

Însă celebra artistă ştie că - pentru a rămâne în fruntea topurilor - nu ajunge doar vocea. Aşa că fiecare apariţie a sa este impecabilă, nu doar la nivel de vestimentaţie. Cum reuşeşte, totuşi, o femeie cu tendinţe de îngrăşare să-şi ţină greutatea sub control? Printr-o dietă strictă. Care impune ca, timp de o săptămână, să nu te alimentezi decât cu limonadă.

Dacă i s-ar fi spus doar "dieta cu limonadă", această cură de slăbire nu ar fi atins în veci celebritatea mondială. Având, însă, numele faimoasei Beyonce, dieta a fost testată de mii de fani ai cântăreţei. Cu ce rezultate, numai specialiştii noştri ştiu.

Chiar dacă o apreciază pe Beyonce ca artistă, românii nu au o părere bună despre cura de slăbire pe care o promovează. De acord, slăbirea este rapidă, însă există consecinţe asupra sănătăţii.

Kilogramele recuperate rapid şi starea de slăbiciune nu sunt decât două dintre dezavantajele dietei Beyonce.

Iar dacă vă ambiţionaţi, totuşi, să duceţi la bun-sfârşit această cură de slăbire, aşteptaţi-vă la probleme majore de sănătate.

Asta nu înseamnă că trebuie să eliminaţi total apa plată cu lămâie. Doar să nu devină masa dumneavoastră de bază. Este bună dimineaţa, mai ales dacă îi adăugaţi o linguriţă de miere, dar atât. În rest, alimentaţie echilibrată, în combinaţie cu sport.

Sursa: Observator.tv

×
Subiecte în articol: limonada silueta
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close