Antena 3 Show Showbiz Dietă de vedetă! Diana Munteanu a dezvăluit secretul siluetei sale: A renunțat la un singur aliment

Dietă de vedetă! Diana Munteanu a dezvăluit secretul siluetei sale: A renunțat la un singur aliment

28 Mai 2018   •   09:17
Dietă de vedetă! Diana Munteanu a dezvăluit secretul siluetei sale: A renunțat la un singur aliment
Sursa foto: Pixabay

Dietă de vedetă. Este într-o formă de zile mari, dar Diana Munteanu recunoaște că pentru asta a renunțat total la un aliment.

Dietă de vedetă. În plus, prezentatoarea TV face sport, merge la tratamente și este foarte atentă la ceea ce mănâncă.

Dietă de vedetă. „Cred că trebuie să existe un echilibru în toate. În ceea ce mă priveşte nu prea mai consum carne, dar mănânc foarte mult peşte, foarte multe salate, fructe şi legume în toate formele lor, fructe. Oricând poate lipsi carnea din meniul meu, dar niciodată salata”, a explicat vedeta.

Dietă de vedetă. Întrebată dacă există vreun aliment la care a renunțat, Diana Munteanu a spus:

Dietă de vedetă. “Da, carnea de pui. Pur şi simplu nu o mai pot mânca. Şi am renunţat aproape de tot şi la cea de vită, am impresia că organismul meu nu o mai suportă”.

Dietă de vedetă. “Singurul desert la care nu pot renunţa este îngheţata”, a adăugat vedeta.

Dietă de vedetă. “Viaţa echilibrată şi sănătoasă pe care o duc, dar şi plus împlinirile sufleteşti sunt factorii care m-au păstrat în forma în care sunt acum”, a încheiat Diana Munteanu, potrivit Libertatea.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close