Antena 3 CNN Show Showbiz Divergenţele Columbenilor: Mama Monicăi îşi dorea ceapă şi roşii, în faţa vilei de la Izvorani

Divergenţele Columbenilor: Mama Monicăi îşi dorea ceapă şi roşii, în faţa vilei de la Izvorani

Divergenţele Columbenilor: Mama Monicăi îşi dorea ceapă şi roşii, în faţa vilei de la Izvorani
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Feb 2011   •   15:54

Mama Monicăi îşi dorea să facă în faţa vilei milionarului de la Izvorani o adevărată grădină cu legume. Veronica Bulai, venită temporar la casa în care fiica sa, Moni, locuia împreună cu Irinel Columbeanu, a vrut să se apuce repede schimbări. Ea a fost surprinsă însă într-o dimineaţă, de Ion Columbeanu (socrul Monicăi), în curte, în timp ce scotea nişte flori pentru a planta în locul lor roşii, vinete şi ceapă.

"A văzut negru în faţa ochilor. S-a luat de ea: «Unde te crezi, la tine la ţară? Dacă vrei să pui ceapă sau cartofi, du-te în spatele vilei. Tu pui în faţă, ca să ne facem de râs?». Toţi angajaţii nu mai puteau de râs, erau pe jos”, povestesc apropiaţii familiei Columbeanu, potrivit Libertatea.

Aceleaşi surse susţin că Monica era în permanenţă nervoasă, nu aşa cum o vedem la televizor. Interesant este faptul că Irinel nu îi reproşa niciodată nimic şi îşi păstra calmul chiar şi în momentele când ea ceda nervos.

“Era calm, liniştit. El este un om bun, seamănă cu bătrânelul (n.r. - Ion Columbeanu, tatăl său). Ea venea acasă şi la 2 sau 3 dimineaţa, dar el niciodată nu o certa de ce întârzie atât de mult şi nici nu o întreba unde a fost”, mai spun apropiaţii familiei Columbeanu.

Moni către Irinel: "Ieşi afară, nesimţitule"

Tot sub protecţia anonimatului, persoane apropiate cuplului Columbeanu au mărturisit întâmplări din dormitorul Monicăi. Potrivit surselor, Moni şi Iri nu mai dormeau împreună de doi ani, deşi stăteau sub acelaşi acoperiş.

"La un moment dat, Irinel s-a dus în dormitorul unde stătea Moni. A intrat fără să bată la uşă şi a surprins- o goală, probabil se îmbrăca să iasă. În acel moment, Monica a început să ţipe la el: «Nu ţi-e ruşine, nesimţitule? Cum îţi permiţi să intri fără să baţi la uşă? N-ai puţin bun-simţ?!». Şi l-a dat afară din cameră”, povestesc sursele, care susţin că tot timpul a existat o înţelegere între Monica şi Irinel ca fiecare să-şi vadă de viaţa lui.

“În schimb, ea vorbea mereu la telefon cu o prietenă, poate că era sora ei, nu ştiu, dar îi zicea cam aşa: «M-am săturat de Irinel. Nu ştiu ce să fac, că el m-a adus unde m-a adus». Păreau foarte apropiate”.

×
Subiecte în articol: Irinel Columbeanu dormitor
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close