Antena 3 CNN Show Showbiz Divorţul anului de la Hollywood. Adevăratul motiv al despărţirii dintre Tom Cruise şi Katie Holmes

Divorţul anului de la Hollywood. Adevăratul motiv al despărţirii dintre Tom Cruise şi Katie Holmes

Divorţul anului de la Hollywood. Adevăratul motiv al despărţirii dintre Tom Cruise şi Katie Holmes
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Iul 2012   •   07:49

Tom Cruise împlineşte astăzi 50 de ani, însă, foarte probabil, va avea parte de cea mai nereuşită zi de naştere. Abandonat de soţia sa, Katie Holmes, actorul american e pe cale să fie protagonistul divorţului anului. Povestea despărţirii cuplului hollywoodian are toate ingredientele unui film de acţiune: fugă de acasă, urmăriri, o luptă crâncenă pentru custodie şi o religie misterioasă care ar fi cauza întregului scandal.

Katie Holmes şi-a făcut ieri prima apariţie publică de la depunerea actelor de divorţ. Zâmbitoare, purtând o rochie şic, actriţa a făcut o escală în buricul New Yorkului, pentru o filmare. Şi, în premieră, s-a afişat fără verighetă. Katie ar fi spus că mariajul cu Tom Cruise s-a rupt încă de acum 6 luni.

La mii de kilometri distanţă, tocmai în Islanda, Tom Cruise pare să-şi înece amarul prin muncă. Actorul se pare că va aniversa ziua de naştere pe platourile de filmare ale peliculei Oblivion. Însă viaţa reală a devenit pentru starul hollywoodian o telenovelă.

Ziarele de scandal spun că religia ar fi motivul divorţului. Actorul ar fi avut de gând să-şi trimită fiica de 5 ani, Suri, într-o tabără a Bisericii Scientologice, dar soţia lui nici nu a vrut să audă.

Suri ar fi, de fapt, marea miză a dvorţului, spune presa, pentru că averea de 430 de milioane de dolari a cuplului a fost tranşată prin contractul prenupţial. Katie va primi, se pare, câte 3 milioane de dolari pentru fiecare an al mariajului, plus 3 milioane pentru că i-a dăruit lui Tom un copil.

Mai primeşte o vilă de 35 de milioane, în Beverly Hills. Iar dacă va obţine custodia lui Suri, ar putea cere o pensie alimentară de până la 50.000 de dolari pe lună.



×
Subiecte în articol: Tom Cruise divort Hollywood
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close