Antena 3 CNN Show Showbiz "Doi burlaci şi o... blondă", pe locul întâi în Box Office-ul românesc

"Doi burlaci şi o... blondă", pe locul întâi în Box Office-ul românesc

"Doi burlaci şi o... blondă", pe locul întâi în Box Office-ul românesc
07 Oct 2008   •   20:15

Comedia Romantică "Doi burlaci şi o... blondă (My Best Friend's Girl)", în regia lui Howard Deutch, a avut, săptamâna trecută, încasări de 198.334 de lei, situându-se în fruntea Box Office-ului românesc. Filmul, care îi are în distribuţie pe Kate Hudson, Jason Biggs şi Dane Cook, prezintă modurile neaşteptate în care poate fi pusă la încercare loialitatea şi puterea prieteniei dintre doi oameni. Peste 13.500 de spectatori au vizionat deja acest film.
Pe locul al doilea în Box Office s-a situat "Călătorie spre centrul Pământului (Journey to the Center of the Earth)", cu Brendan Fraser în rolul principal. Filmul a avut încasări de 167.240 de lei şi peste 7.000 de spectatori. Locul al treilea în clasament a fost ocupat de "Oglinzi malefice (Mirrors)" de Alexandre Aja, filmat parţial în România, urmat de "Cursa mortală (Death Race)", în regia lui Paul W. S. Anderson.
Locurile cinci şi şase au fost ocupate de filmele "Crime justificate (Righteous Kill)", cu Al Pacino şi Robert de Niro în rolurile principale, respectiv "Furtună Tropicală (Tropic Thunder)".
Filmul "Boogie" de Radu Muntean s-a clasat pe locul al nouălea în box office-ul românesc, cu încasări de 89.464 lei şi peste 2.500 de spectatori.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: film box office cinema
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close