Antena 3 CNN Show Showbiz Dorian Popa, despre banii pe care îi are în cont: "Sunt șase case. E mai mult decât îmi doresc"

Dorian Popa, despre banii pe care îi are în cont: "Sunt șase case. E mai mult decât îmi doresc"

Succesul din mediul online i-a adus lui Dorian Popa numeroase satisfacții, inclusiv din punct de vedere financiar, acesta bucurându-se de o avere considerabilă.

Dorian Popa, despre banii pe care îi are în cont: "Sunt șase case. E mai mult decât îmi doresc"
Sursa foto: Dorian Popa/YouTube
de Redacția Antena 3 CNN    |    25 Dec 2022   •   12:13

Dorian Popa a mărturisit că situația lui financiară depășește cu mult așteptările pe care le-a avut în trecut, fiindu-i recunoscător lui Dumnezeu pentru ceea ce are azi.

Pe lângă proiectele pe care le realizează în mediul online, Dorian Popa se ocupă și de gestionarea unor afaceri, iar 2022, spune el, nu a fost un an dificil din punct de vedere material.

"Anul 2022 nu a fost un an rău pentru mine. Nu numai că sunt mulțumit (...) și de cât m-a ajutat Doamne Doamne, dar sunt foarte fericit că am ajuns la capitolul mobilat casele și abia acum clienții mei și viitorii mei clienți devin convinși că ceea ce spun aia fac", a declarat Dorian Popa.

Întrebat despre averea sa, influencerul nu s-a ferit să ofere detalii și a mărturisit că este mulțumit de câștigurile pe care le are.

"Matematica e simplă și cred că toată lumea o știe. Sunt șase case, a câte 200.000 de euro căsuța, înseamnă 1.200.000 de euro încasări după ce se vor fi vândut toate.

Dacă în viața asta trec de 15-20 de milioane de euro, îi mulțumesc lui Dumnezeu cu vârf și îndesat", a mai adăugat artistul, potrivit ciao.ro.

De asemenea, influencerul spune că nu urmărește să ajungă la un miliard de euro avere, ci este recunoscător pentru ceea ce are în prezent.

"Nu știu dacă a pregătit Doamne Doamne pentru mine așa ceva, și nu știu dacă îmi doresc. Oricum, în prezent, se întâmplă mai mult decât îmi doresc, și pentru asta, îi sunt recunoscător Lui Dumnezeu", a încheiat Dorian Popa.

×
Subiecte în articol: Dorian Popa
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close