Antena 3 CNN Show Showbiz Dorian Popa dezvăluie câţi bani a făcut din închirierea garsonierei sale. Cât costă o noapte de cazare în casa unde a locuit celebrul artist

Dorian Popa dezvăluie câţi bani a făcut din închirierea garsonierei sale. Cât costă o noapte de cazare în casa unde a locuit celebrul artist

Dorian Popa Hâtz le-a povestit fanilor săi, despre câţi bani a câştigat din garsoniera pe care a scos-o la închiriat, din 27 mai 2022. "Până acum, prin intermediul Booking, garsoniera a realizat nici mai mult, nici mai puțin de 2.500 de euro într-o lună și un pic de subînchiriere sau închiriere în regim hotelier", a spus artistul.

Dorian Popa dezvăluie câţi bani a făcut din închirierea garsonierei sale. Cât costă o noapte de cazare în casa unde a locuit celebrul artist
Sursa foto: Dorian Popa/YouTube
de Iulia Gorgorin    |    13 Iul 2022   •   23:14

Dorian Popa, una dintre cele mai populare persoane din social-media, câştigă lunar zeci de mii de euro din YouTube şi Instagram.

Artist a povestit, recent, cum reuşeşte să îşi suplimenteze venitul, din închirierea garsonierei pe care o are în Sectorul 3 al Capitalei.

Celebrul cântăreţ le-a spus fanilor săi câți bani a făcut până acum din această afacere legală.

"Au venit deja 15 clienți, fraților. (…) Este muncă serioasă și legală. Până acum, prin intermediul Booking, garsoniera a realizat nici mai mult, nici mai puțin de  vreo 2.500 de euro într-o lună și un pic de subînchiriere sau închiriere în regim hotelier. Se pare că al nostru calcul de a nu o da în chirie lunară a fost extrem de reușit, de bun augur, ceea ce mă face să spun că viaţa este un set de alegeri”, a spus el pe Youtube.

Cu abilităţi de antreprenor, artistul le-a arătat fanilor şi felul în care a fost lăsată locuinţa după ce a fost închiriată.

Dorian Popa s-a arătat nemulţumit de faptul că garsoniera a fost uşor vandalizată de anumiţi clienţi. Cu toate acestea, el spune că nu este dezamăgit, deoarece cheltuielile cu reparaţiile sunt infime.

"Nu am cum să vă ascund felul în care lasă unii dintre clienţi garsoniera. Era să cad din picioare de la un miros de tutun, deci efectiv zici că au scrumat în pat. Au lăsat ţigara în scrumeria, iar una nici măcar nu a nimerit scrumiera (...) La voi acasă tot la fel e? (...)

În fine, nu pot să spun că sunt dezamăgit, pentru că în momentul în care porneşti un astfel de business, te aştepţi la pierderile astea. Vă spuneam mai devreme că a generat mai bine de 2.500 de euro, vă daţi seama că, cheltuielile cu reparaţiile sunt infime", a spus Dorian Popa pe canalul său de Youtube, chiar din garsoniera sa.

Garsoniera a fost de curând renovată, are un design modern în negru, alb și gri. Este puternic luminată și asortată, la fel și bucătăria, dar și baia. Locuința are în total 37 de mp și e situată la aproximativ 3 kilometri de centrul Bucureștiului, scrie pe booking.ro.

Potrivit site-ul de închirieri, o noapte de cazare în garsoniera lui Dorian Popa costă 643 de lei.
 

×
Subiecte în articol: Dorian Popa garsoniera
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close