Antena 3 CNN Show Showbiz Dorian Popa Hâtz, după ce a mers să mănânce la un restaurant din Capitală: "Este prima dată când mi se cere certificatul de vaccinare"

Dorian Popa Hâtz, după ce a mers să mănânce la un restaurant din Capitală: "Este prima dată când mi se cere certificatul de vaccinare"

Dorian Popa Hâtz le-a povestit fanilor săi, despre experienţa pe care a avut-o, în momentul în care o domnişoară i-a cerut certificatul verde, pentru a putea fi scanat la intrarea într-un restaurant din Capitală.

Dorian Popa Hâtz, după ce a mers să mănânce la un restaurant din Capitală: "Este prima dată când mi se cere certificatul de vaccinare"
Sursa foto: Dorian Popa/Facebook
de Georgiana Adam    |    23 Sep 2021   •   22:36

Cum certificatul verde COVID este obligatoriu pentru accesul în restaurante, Dorian Popa le-a mărturisit fanilor săi cum a decurs experienţa pe care a avut-o la un restaurant din Bucureşti.

Ce mesaj le-a transmis Dorian Popa fanilor săi, după ce a mers să mănânce la restaurant

„Am oprit să mănânc și eu ceva și, oficial, este prima dată când mi se cere certificatul de vaccinare pentru a putea fi scanat. Îi și era rușine domnișoarei să mi-l ceară. De ce să ne fie rușine, fraților?! Ăsta e viitorul!", a spus artistul pe contul său de Instagram.

Certificatul verde COVID atestă vaccinarea, testarea recentă sau trecerea prin boală. Copiii cu vârsta mai mică de 12 ani sunt exceptați de la prezentarea lui, ceea ce înseamnă că certificatul este obligatoriu doar pentru copiii cărora vârsta le permite să se vaccineze.

Dorian Popa s-a vaccinat anti-COVID-19 în luna aprilie 

„M-au luat emoțiile. Astăzi sunt la clinică și mă voi vaccina.O să completez toate actele pe care trebuie să le completez. O să vedeți și cum fac vaccinul, dar o să mă vedeți pe mine, pentru că trebuie să respectăm cu rigurozitate regulamentul.

Suntem pregătiți să mergem către o lume mai bună, la normalitate. Este normal să am emoții, pentru că e un pas important în viața mea", spunea atunci Dorian Popa.

×
Subiecte în articol: Dorian Popa restaurant certificat verde
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close