Antena 3 Show Showbiz Dragoș Dolănescu sare în ajutorul refugiaților din Ucraina: "Aștept refugiații de război din Ucraina la vila din Sinaia!"

Dragoș Dolănescu sare în ajutorul refugiaților din Ucraina: "Aștept refugiații de război din Ucraina la vila din Sinaia!"

de Georgiana Adam    |    25 Feb 2022   •   21:34
Dragoș Dolănescu sare în ajutorul refugiaților din Ucraina: "Aștept refugiații de război din Ucraina la vila din Sinaia!"
Sursa foto: Facebook/Dragos Dolanescu Valenciano

Dragoș Dolănescu își pune la dispoziție vila moștenită de la tatăl său pentru refugiații de război. "Dacă a început războiul, cu siguranță vor fi și mulți refugiați de război. Aștept refugiații de război din Ucraina la vila din Sinaia!", a spus fiul regretatului Ion Dolănescu.

"Le pun la dispoziție casa moștenită de la tatăl meu, pentru acești oameni. Tata m-a învățat să fiu solidar cu oamenii, la nevoie.

În următoarea situație, foarte multă lume va pleca din țară, pentru a fugi de ruși și de război. Poporul român a fost dintotdeauna un popor primitor. Să le dea o mână de ajutor acestor oameni, pentru că, altfel, vor muri în mâna rușilor.

Repet, eu îmi pun la dispoziție vila din Sinaia construită de tatăl meu”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Click!

Fiul lui Ion Dolănescu a mai spus că vila dispune de mai multe camere.

"Sunt multe camere acolo, chiar dacă nu a mai locuit nimeni de multă vreme, sunt sigur că îi va ajuta pe cei care au nevoie de cazare. Suntem un popor creștin și ar trebui să ajutăm. Și noi am dori, în cazul în care se ajunge ca rușii să invadeze România (să ne ferească Dumnezeu!), să fim ajutați și primiți de alte popoare, să ne întindă o mână", a mai spus Dragoș Dolănescu.

×
Subiecte în articol: Dragoș Dolănescu Ucraina razboi Sinaia

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close