Antena 3 CNN Show Showbiz Drama neștiută a actorului Dan Bordeianu. Sora lui a fost diagnosticată cu cancer: „Mi-au spus că mai am de trăit doar două luni”

Drama neștiută a actorului Dan Bordeianu. Sora lui a fost diagnosticată cu cancer: „Mi-au spus că mai am de trăit doar două luni”

Drama neștiută a actorului Dan Bordeianu. Sora lui a fost diagnosticată cu cancer: „Mi-au spus că mai am de trăit doar două luni”
Sursa foto: Foto: Facebook/Dan Bordeianu
17 Ian 2018   •   18:16

Actorul Dan Bordeianu a trecut prin momente grele, după ce sora sa a fost diagnisticată cu cancerii, iar medicii i-au dat vestea șoc ca mai are de trăit doar două luni.

„Nu mi-am imaginat că o să ajung aici. În urmă cu 13 ani mi s-a pus un diagnostic foarte grav. Mi s-au mai dat două luni de trăit, iar biopsia confirma această variantă. Oricine primeşte o astfel de veste o priveşte ca pe o tragidie, e un şoc. Dar copiii mei erau mici. Aveau 7 şi 9 ani şi am fost convinsă că nu vreau să-i las fără mamă. Atunci te mobilizezi şi cauţi soluţii.

Dumnezeu mi-a  scos în cale oameni frumoşi, care mi-au propus medicina alternativă. Practic, să înţelegi cauza acelei boli pe care o ai. De cele mai multe ori, cauza este psihoemoţională. Am beneficiat de un curs care a durat toată noaptea la un medic român care locuia în străinătate. Eu îmi făcusem această boală şi trebuia să ies de aici.

Când stai şi te gândeşti că trăieşti dezamăgiri, frustrări şi eşti trist, atunci toate acestea vor avea un efect asupra corpului tău fizic şi trebuie să te trezeşti”, a povestit Oana Sorescu, sora lui Dan Bordeianu, în emisiunea Vorbește lumea.

×
Subiecte în articol: diagnosticata cu cancer drama nestiuta
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close