Antena 3 CNN Show Showbiz Drama neștiută a lui Nicu Covaci! Mama liderului trupei Phoenix a fost ucisă cu bestialitate: „O am acasă într-un vas de argint”

Drama neștiută a lui Nicu Covaci! Mama liderului trupei Phoenix a fost ucisă cu bestialitate: „O am acasă într-un vas de argint”

Drama neștiută a lui Nicu Covaci! Mama liderului trupei Phoenix a fost ucisă cu bestialitate: „O am acasă într-un vas de argint”
Sursa foto: Foto: Jurnalul.ro
01 Apr 2017   •   07:53

Trupa Pheonix a fost un reper al muzicii românești înainte de 1989, dar puțini sunt cei care știu drama pe care Nicu Covaci, fondatorul şi liderul trupei, a trăit-o în viața personală.

Mama artistului a fost ucisă de hoții pe care i-a surprins în casă, cu 25 de lovituri de cuţit, după care locuința în care se afla a fost incendiată de aceștia pentru a-şi şterge urmele.

”Am plătit preţuri uriaşe, dar cel mai mare preţ l-a plătit maică-mea, care a fost tăiată în bucăţi şi i s-a dat foc. Mi-a spus căpitanul Poliţiei «vezi că tu eşti vizat». A doua zi după înmormântare, am scos-o din mormânt, am ars-o şi o am acasă, în Spania, într-un vas de argint. Îi spun în fiecare zi «bună dimineaţa, mamă»”, a mărturisit celebrul rocker pentru Adevărul.

De-atunci, Nicu Covaci vede moartea ca pe ceva firesc. ”Nu mi-e teamă de moarte. La mine acolo (n.r. în oraşul Moraira din Spania), e vârf de munte şi jos e marea, aşa că atunci când o să simt că nu mai pot, îmi iau zborul. Dacă o fi să pic, am spus ca cenuşa mea să fie aruncată în mare”, a conchis artistul.


 

×
Subiecte în articol: drama nestiuta
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close