Antena 3 CNN Show Showbiz Drama neștiută a soției actorului George Ivașcu, propus pentru funcția de ministrul al Culturii

Drama neștiută a soției actorului George Ivașcu, propus pentru funcția de ministrul al Culturii

Drama neștiută a soției actorului George Ivașcu, propus pentru funcția de ministrul al Culturii
Sursa foto: Foto: Facebook/Alice Barb
29 Ian 2018   •   11:27

Formează unul dintre cele mai trainice cupluri din showbizul românesc, dar puțini sunt cei care știu drama prin care a trecut regizoarea Alice Barb, soția actorului George Ivașcu, cel propus pentru funcția de ministru al Culturii.

În urmă cu câțiva ani, aceasta a pierdut un copil, după cum a mărturisit chiar ea într-un interviu pe care i l-a acordat jurnalistei Eveline Păuna.

„Foarte puţină lume ştie că eu am avut un fiu, Andrei, care a murit. Nici acum nu ştiu de ce mi l-a luat Dumnezeu. Încă nu mi-a răspuns, dar cred că, într-o zi, o să-mi răspundă şi o să înţeleg. Relaţia mea cu Dumnezeu este vie, reală. Pentru mine, Dumnezeu este lumină, chiar şi atunci când este întuneric în jurul meu sau în mine. Pentru mine Dumnezeu este energie, chiar şi atunci când îmi doresc să renunţ la picătura de energie pe care mi-a dat-o ca să o duc mai departe. Aş vrea doar să-mi răspundă, într-o zi, la nişte întrebări. Şi aş vrea ca acel moment să fie cât mai departe, cât mai târziu!”, a povestit Alice Barb.

 

 

 

×
Subiecte în articol: drama nestiuta
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close