Antena 3 CNN Show Showbiz Drama neștiută a unei actrițe celebre de la noi! Și-a vaccinat copilul, iar apoi a trecut prin momente de coșmar: "Nu mai pot…"

Drama neștiută a unei actrițe celebre de la noi! Și-a vaccinat copilul, iar apoi a trecut prin momente de coșmar: "Nu mai pot…"

Drama neștiută a unei actrițe celebre de la noi! Și-a vaccinat copilul, iar apoi a trecut prin momente de coșmar: "Nu mai pot…"
16 Ian 2017   •   14:51

Este una dintre cele mai frumoase actrite din Romania, insa in spatele succesului profesional se ascunde o drama greu de imaginat. Celebra actrita Ani Cretu a ramas, cu greu, insarcinata, insa la scurt timp dupa ce l-a nascut pe Adan si s-a bucurat din plin de primele cuvinte spuse de acesta, la scurt timp a aflat o veste cumplita.

Mai exact, micutul era bolnav grav, iar luni de zile a luptat pentru sanatatea ui: ”Totul a scapat de sub control dupa un vaccin foarte controversat, din pacate, cel pentru rujeola, rubeola, oreion (ROR). Insa plecand de la ideea ca mi-am dorit binele copilului necitind, i-am vrut binele, dar se pare ca am ales gresit. Asta este. Eu nu cred ca trebuiesc acuzaţi parinţii care aleg sa nu vaccineze sau sa vaccineze. As fi vrut sa fiu considerata o extremista, numai sa am copilul perfect sanatos”, a povestit Ani Crețu in cadrul unei emisiuni.

Mai mult decat atat, lucrurile par sa fie din ce in ce mai obositoare pentru sarmana mama. ”Il hraneam exclusiv in somn. Eu gatesc numai pentru Adan. Inainte gateam mult, nu mai am cum. Nu mai pot. Uneori nici nu ma mai culc, ii gatesc si plec si ii las mancare, ma simt vinovata. Mananc doar ce mananca el si in afara casei, nu trisez. El este victima alegerilor mele, nu invinovaţesc pe nimeni. Eu nu m-am informat cum trebuie. Trebuia sa citesc, sa iau o decizie", explica ea.

×
Subiecte în articol: cosmar actriţă copil bolnav boala vaccin
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close