Antena 3 CNN Show Showbiz Drumul spre Casa Albă: Bruce Springsteen şi Billy Joel, concert pentru Obama

Drumul spre Casa Albă: Bruce Springsteen şi Billy Joel, concert pentru Obama

Drumul spre Casa Albă: Bruce Springsteen şi Billy Joel, concert pentru Obama
17 Oct 2008   •   22:42

Bruce Springsteen şi Billy Joel şi-au unit forţele pentru a strânge cât mai mulţi bani în favoarea candidatului democrat la preşedinţia Statelor Unite, Barack Obama. Peste 2000 de new-yorkezi au cumpărat bilete şi au aşteptat cuminţi pentru a intra la concert.
Cei mai mulţi spectatori erau fani înfocaţi ai lui Obama. Ei nu s-au gândit de două ori şi au dat între 500 şi 25.000 de dolari pe un bilet. Totul pentru a participa la un eveniment istoric.
?Sunt emoţionată că sunt aici pentru a-l sărbători pe Barack Obama. Cred că va fi următorul preşedinte şi mi se pare istoric să putem să îl sărbătorim înainte de a fi ales. Vom alege un erou!? a spus unul dintre spectatori.
Mulţi nu au ratat ocazia de a-l ataca pe principalul rival al democratului, John McCain. Oamenii l-au criticat pe senatorul republican pentru prestaţia din ultima dezbatere televizată a celor doi.
Pe lângă susţinerea primită de tot mai multe vedete, Obama mai are un motiv de bucurie. Ultimele sondaje de opinie îl plasează cu 6 până la 10 procente în faţa lui McCain. Alegerile prezidenţiale din Statele Unite vor avea loc în 4 noiembrie.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Barack Obama
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close