Antena 3 CNN Show Showbiz După ce a pierdut finala la Britain's Got Talent, Susan Boyle a fost internată la psihiatrie (VIDEO)

După ce a pierdut finala la Britain's Got Talent, Susan Boyle a fost internată la psihiatrie (VIDEO)

După ce a pierdut finala la Britain's Got Talent, Susan Boyle a fost internată la psihiatrie (VIDEO)
Sursa foto: susan boyle
01 Iun 2009   •   12:04

Stresul şi oboseala au doborât-o pe Susan Boyle, scoţianca de 48 de ani care a uimit întreaga lume cu vocea sa. După ce, cu două zile în urmă, a pierdut în finala concursului "Britain's got talent" în faţa unui grup de dansatori, femeia a ajuns în spital, la secţia psihiatrie. Potrivit presei britanice, duminică seară Susan a fost transportată de urgenţă la o clinică londoneză iar medicii spun că suferă de depresie şi este extenuată.

Martorii spun că în momentul în care Susan a fost dusă la spital părea dezorientată şi absentă. Fanii din întreaga ţară i-au transmis mesaje de încurajare scoţiencei. Însuşi premierul Gordon Brown l-a sunat pe unul dintre organizatorii concursului pentru a se interesa de starea femeii.

Visul lui Susan Boyle s-a năruit chiar la final. Contrar tuturor aşteptărilor, gospodina scoţiană a cărei voce a emoţionat întreaga lume s-a situat doar pe locul doi în concursul "Britain's Got Talent". Susan a acceptat cu graţie înfrângerea şi i-a felicitat pe câştigători, membrii unui grup de dans urban.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: talent concurs
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close