Antena 3 CNN Show Showbiz După divorţ, Andreea Marin mai are o problemă. Vedeta tv a fost audiată de procurorii DIICOT

După divorţ, Andreea Marin mai are o problemă. Vedeta tv a fost audiată de procurorii DIICOT

După divorţ, Andreea Marin mai are o problemă. Vedeta tv a fost audiată de procurorii DIICOT
12 Noi 2016   •   18:36

Andreea Marin nu mai scapă de probleme. După ce a anunţat că divorţează pentru a treia oară, acum vedeta tv a trebuit să ajungă şi în faţa procurorilor DIICOT. Alături de ea au fost chemate şi alte vedete. 

Este vorba de Aurel Tamaş şi Rodica Popescu Bitănescu, care au ajuns recent la audieri cu oamenii legii, pentru a da declaraţii despre felul în care conturile lor de Facebook au fost clonate de mai multe persoane care au folosit această metodă pentru a cere bani, conform România TV.

La această situaţie s-a ajuns după ce marţi, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Suceava au efectuat cinci percheziţii domiciliare în judeţele Neamţ şi Cluj, pentru prinderea persoanelor acuzate că au creat conturi fictive pe Facebook şi pe numele altor vedete TV, printre care Iulia Vântur, Stela Popescu, Sofia Vicoveanca şi Radu Vâlcan.

Conform unui comunicat al DIICOT, în perioada 2015 – 2016, patru suspecţi au acţionat prin crearea de conturi fictive într-o reţea de socializare pe numele unor vedete TV şi au demarat campanii umanitare nereale, cerând sprijin financiar. Prin intermediul serviciilor de transfer rapid de bani, grupul a realizat 360 de tranzacţii de la 273 de persoane vătămate, suma totală transferată fiind în valoare de 33.853 dolari şi 1.000 lei.

„Contul meu a fost clonat, s-a făcut o copie, cu tot ceea ce postam eu. Oamenii primeau cerere de prietenie şi li se cerea în mesaj privat să doneze pentru o cauză umanitară. Păi când vreodată am făcut eu aşa ceva? Eu nu am stat calmă şi nu am aşteptat ca lucrurile să se întâmple de la sine, ci am cerut ca lucrurile să se întâmple şi am făcut plângere la Poliţie”, a spus Andreea Marin.

 

×
Subiecte în articol: Andreea Marin DIICOT
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close