Antena 3 CNN Show Showbiz Ea e femeia care a pus mâna pe prințul Harry al Marii Britanii? Este ceva mai în vârsta ca el. Vezi cum arată - VIDEO

Ea e femeia care a pus mâna pe prințul Harry al Marii Britanii? Este ceva mai în vârsta ca el. Vezi cum arată - VIDEO

Ea e femeia care a pus mâna pe prințul Harry al Marii Britanii? Este ceva mai în vârsta ca el. Vezi cum arată - VIDEO
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    30 Oct 2016   •   13:34

Prințul Harry al Marii Britanii pare să-și fi găsit iubirea peste Ocean: o actriță canadiană cu trei ani mai în vârstă i-ar fi furat inima unuia dintre cei mai râvniți burlaci, după cum scrie presa britanică. 

Din 2014, de când s-a despărțit de Cressida Bonas, o actriță englezoiacă, Harry (32 de ani) s-a tot chinuit să-și gasească sufletul pereche, scrie Sunday Express, potrivit dailymail.co.uk.

În sfârșit, se pare că prințul și-a găsit aleasa anul acesta, în Canada: pe Meghan Markle, o actriță în vârstă de 35 de ani. Harry a cunoscut-o pe Meghan cu ocazia jocurilor de tip paralimpic Invictus, pentru veteranii din forțele armate, patronate de prinț. 

Jurnaliștii britanici au remarcat că în ultima vreme actrița canadiană face vizite dese la Londra și au apărut zvonuri că relația este foarte bine văzută de fratele mai mare al lui Harry, prințul William, și de soția acestuia, Kate.

×
Subiecte în articol: Meghan Markle harry
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close