Antena 3 CNN Show Showbiz Echipa de vis: Stallone, Willis şi Schwarzenegger, într-un nou film de acţiune

Echipa de vis: Stallone, Willis şi Schwarzenegger, într-un nou film de acţiune

Echipa de vis: Stallone, Willis şi Schwarzenegger, într-un nou film de acţiune
Sursa foto: Stallone, Willis ºi Schwarzenegger
14 Sep 2009   •   12:25

Sylvester Stallone, Bruce Willis şi Arnold Schwarzenegger se întorc. Cei trei eroi ai filmelor de acţiune vor apărea în cadrul aceleiaşi producţii. Silvester Stallone urmează să şi regizeze lungmetrajul. Potrivit The Telegraph , filmul ar putea fi lansat în luna aprilie a anului viitor.

Din echipa de actori care vor apărea în filmul de acţiune mai fac parte şi Jason Statham, Jet Li, Mickey Rourke şi Dolph Lundgren.

Sylvester Stallone susţine că doreşte să realizeze "un film despre bărbaţi care fac chestii precum în anii `80 şi `90". El a menţionat că filmul de va baza pe "acţiune om la om şi cascadorii propriu-zise".

Stallone a dezvăluit şi câteva amănunte din subiectul filmului. Este vorba de o echipă de şapte mercenari care trebuie să îl înlăture de la putere pe un dictator din America de Sud.

Acesta nu este singurul proiect în care Stallone a anunţat că se va implica. El a anunţat că urmează să regizeze şi să joace în al cincilea film din seria "Rambo". Filmările vor începe anul viitor, în primăvară. "Legendarul" John Rambo se luptă cu traficanţii de carne vie şi membrii cartelurilor de droguri pentru a salva o tânără răpită.

Antena3.ro

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close