Antena 3 CNN Show Showbiz Ediţia a XVII-a a festivalului Cerbul de Aur începe miercuri la Braşov

Ediţia a XVII-a a festivalului Cerbul de Aur începe miercuri la Braşov

Ediţia a XVII-a a festivalului Cerbul de Aur începe miercuri la Braşov
Sursa foto: cerbul de aur
02 Sep 2009   •   18:46

Miercuri seară debutează ce de-a XVII-a ediţie a festivalului internaţional de muzică uşoară, Cerbul de Aur. În prima seară vor urca pe scena de la Braşov opt concurenţi din mai multe ţări, dar şi artişti români consacraţi. Organizatorii promit un spectacol în care se va întâlni muzica şi artiştii mai multor generaţii.

Luminiţa Anghel, Aura Urziceanu, Delia Matache, Mihai Georgescu, Marcel Pavel, Monica Anghel, Aurelian Temişan, Gabriel Cotabiţă, Nicola, Paula Seling şi Vlad Miriţă sunt doar câteva dintre numele prezente la eveniment. Artiştii vor cânta melodii din repertoriul internaţional cunoscute şi iubite de publicul român.

Acest spectacol va fi precedat de un program special pregătit de trupa Sistem şi de Baletul Festivalului Cerbul de Aur a cărui coregrafie este asigurată de Tone Leonard, component al trupei Lord of The Dance adus special din Irlanda pentru evenimentul de la Braşov, anunţă un comunicat remis de organizatorii festivalului.

Interpreţii din spectacolul de deschidere vor fi acompaniaţi de orchestra dirijată de Ionel Tudor care cuprinde 15 instrumentişti profesionişti. Acestora li se vor alătura 20 dintre cei mai buni instrumentişti ai Filarmonicii din Braşov, invitat special fiind chitaristul Nicu Patoi.

După spectacolul de deschidere prezentat de Delia Budeanu şi Aurelian Temişan, vor intra în competiţie primii 8 concurenţi din: Italia, Australia, Letonia, Belgia, Moldova, România. Armenia şi Rusia.

Seara se va încheia cu un recital al trupei Hot Chocolate.

Ediþia din 2009 a festivalului va reuni 25 de concurenţi din 18 ţări. Vedetele internaţionale invitate la Braşov sunt: Hot Chocolate, Steve Vai şi Tiziano Ferro.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: festival artisti
Parteneri
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români
x close