Antena 3 CNN Show Showbiz Elena Băsescu a încălcat regulile de circulație în București, pentru că a avut o "urgenţă". Modul în care a fost surprinsă fiica fostului preşedinte

Elena Băsescu a încălcat regulile de circulație în București, pentru că a avut o "urgenţă". Modul în care a fost surprinsă fiica fostului preşedinte

Elena Băsescu a fost surprinsă în trafic în timp ce circula pe interzis. Fiica fostului preşedinte Traian Băsescu trebuia să meargă urgent la farmacie, se pare, şi nu a mai ţinut cont de regulile de circulaţie.

Elena Băsescu a încălcat regulile de circulație în București, pentru că a avut o "urgenţă". Modul în care a fost surprinsă fiica fostului preşedinte
Sursa foto: Instagram/Elena Băsescu
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Noi 2023   •   11:22

Fiica lui Traian Băsescu s-a confruntat cu o situație deloc confortabilă chiar în centrul Bucureștiului.

Pentru a soluționa rapid problema, Elena Băsescu nu s-a sfiit să încalce regulile de circulație. A intrat cu bolidul de lux pe contrasens.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Elena Băsescu a intrat într-o farmacie de unde şi-a cumpărat o cremă de faţă, iar mai apoi a schimbat valută la o casă de schimb valutar din zona aceea, scriu jurnaliştii de la Cancan.

Elena Băsescu s-a retras din viața publică

Elena Băsescu a ocupat funcția de europarlamentar între anii 2009 și 2014. Ulterior, fiica fostului președinte al României s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie. Între 2016 și 2018, EBA a lucrat în cadrul departamentului de Relații Internaționale.

Recent, aceasta ar fi optat pentru o carieră în media, alegând una dintre televiziunile cunoscute în cadrul căreia să se angajeze.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close