Antena 3 CNN Show Showbiz Elena Cârstea a scăpat de operaţia pe creier. Anevrismul cerebral, tratat printr-o procedură specială

Elena Cârstea a scăpat de operaţia pe creier. Anevrismul cerebral, tratat printr-o procedură specială

Elena Cârstea a scăpat de operaţia pe creier. Anevrismul cerebral, tratat printr-o procedură specială
Sursa foto: Elena Carstea
19 Aug 2009   •   13:52

Elena Cârstea va fi supusă unui tratament special pentru tratarea anevrismului cerebral de care suferă. În acest fel, cântăreaţa va evita operaţia pe creier, scrie Cancan.

Jaffe James, unul dintre cei mai mari neurochirurgi din Miami, este cel care a propus noua procedură. Aceasta se numeşte embolizare şi constă în injectarea în artera afectată a unui material care permite obturarea ei completă. Jaffe James este specialist în astfel de proceduri.
"Aşa m-am bucurat când am auzit că poate să facă intervenţia prin arteră! Nu-mi dadea nimeni speranţe pentru embolizare! Mă voi recupera mult mai repede, pentru că nu mă mai deschide la cap, nu e taietura pe craniu?, a declarat Elena Cârstea.

La începutul lunii august, cântăreaţa Elena Cârstea a anunţat că trece prin momente grele. Ea a fost diagnosticată cu anevrism cerebral, adică un vas de sânge din creier s-a dilatat şi se poate rupe oricând, provocându-i moartea.
Pe 12 august, Elena Cârstea trebuia să fie supusă unei operaţii pe creier. Intervenţia a fost, însă, amânată , din cauza unor complicaţii la nivelul tiroidei.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: elena carstea
Parteneri
Camerele de Gardă, pline după mesele copioase de Paşte
x close