Antena 3 CNN Show Showbiz Elena Gheorghe, urmărită de un fan la Eurovision

Elena Gheorghe, urmărită de un fan la Eurovision

Elena Gheorghe, urmărită de un fan la Eurovision
Sursa foto: Elena Gheorghe
15 Mai 2009   •   12:02

Reprezentanta României la Eurovision, Elena Gheorghe, a reuşit să se remarce nu numai prin vocea ei, dar şi prin frumuseţe.

Pe scena Eurovision-ului, Elena a reuşit să-şi facă foarte mulţi fani. Un grec a făcut o adevărată pasiune pentru artista din România şi o urmăreşte oriunde merge, anunţă Libertatea.

Bărbatul a încercat chiar să treacă de paza hotelului în care Elena este cazată, pentru a ajunge mai aproape de artistă. Însă, bodyguarzii hotelelui Cosmos au reuşit să-l oprească pe admiratorul înfocat al Elenei.

Elena, reprezentanta României la Eurovision 2009, s-a calificat marţi seara în marea finală de sâmbătă, 16 mai, care va avea loc la Olympiysky Arena din Moscova.

În finala de sâmbătă, reprezentanta României va intra în concurs cu numărul 22, cu piesa "The Balkan Girls", compusă de Laurenţiu Duţă.

Elena a concurat în prima semifinală cu reprezentanţi ai altor 17 ţări europene: Muntenegru, Cehia, Belgia, Belarus, Suedia, Armenia, Andora, Elveţia, Turcia, Israel, Bulgaria, Islanda, Macedonia, Finlanda, Portugalia, Malta, Bosnia ? Herţegovina.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Elena Gheorghe Eurovision hartuire
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close