Antena 3 CNN Show Showbiz Elena Udrea, mărturisire inedită: De ce se teme fosta blondă de la Cotroceni

Elena Udrea, mărturisire inedită: De ce se teme fosta blondă de la Cotroceni

Elena Udrea, mărturisire inedită: De ce se teme fosta blondă de la Cotroceni
Sursa foto: Foto: Facebook/Elena Udrea
15 Mai 2017   •   08:28

Elena Udrea a mărturisit de ce se teme în viață, pe cine iubește, dar și cât de fericită este.

"Eu sunt o persoană extrem de senină, de pozitivă, nu există nimic de care să-mi fie teamă...viaţa este cu bune şi cu rele. Sigur, ca de obicei în 12 ani de politică, ori de câte ori se doreşte a se acoperi un scandal, a se decredibiliza un demers, apelăm la această strategie, scoatem în faţă pe care o putem uşor demoniza", a declarat Elena Udrea la România TV.

"Fericirea este liniştea pe care tu o poţi trăi în fiecare dimineaţă când te trezeşti, când te întâlneşti cu oamenii apropiaţi, seninătatea pe care o ai. Reporter: Şi aveţi parte de această linişte? Udrea: Da, sigur că da şi nimic nu este definitiv pe lumea aceasta. Eu cred că lucrurile nu se pot termina aşa, ar fi foarte nedrept şi nu cred că se vor termina în felul acesta", a mai spus aceasta.

Când vine vorba despre iubire, Udrea recunoaște: "Dacă vă spun că eu îmi iubesc şi adversarii m-aţi putea crede? Oamenii spun, mulţi dintre apropiaţi spun despre mine că nu este ok şi că probabil am luat-o puţin pe arătură. Eu până şi pe aceşti oameni îi iubesc şi încerc să-i înţeleg. E un context şi asta este”.
 

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea marturisire inedita iubire
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close