Eurovision 2010: Vezi cu cine concurează România - I (VIDEO)

18 Mai 2010   •   10:41
Eurovision 2010: Vezi cu cine concurează România - I (VIDEO)
Eurovision

Eurovisionul se apropie cu paşi repezi. Au rămas numai câteva zile până la debutul din acest an al show-ului care ţine cu sufletul la gura iubitorii de muzică din întreaga Europă. Pe 25 mai se va da startul primei semifinale, care va fi urmată, pe 27 mai, de cel de-al doilea show. Marea finală este programată pentru data de 29 mai la Oslo, în Norvegia.

Reprezentanţii României la Eurovision 2010 sunt Paula Seling şi Ovidiu Cernăuţeanu cu piesa ?Playing With Fire?. Românii trebuie să le ţină pumnii celor doi artişti pe 27 mai, întrucât aceştia vor intra în concurs în cea de-a doua semifinală. În competiţie vor intra reprezentanţii a 39 de state europene.

Anul trecut, concursul Eurovision a fost câştigat de către reprezentantul Norvegiei, Alexander Rybak cu melodia "Fairytale". Carismaticul norvegian a obţinut cel mai mare punctaj din istoria Eurovisionului, 387 de puncte.

În continuare, vă prezentăm 10 dintre participanţii la Eurovision. Ceilalţi 29 de concurenţi vor fi prezentaţi de către Antena3.ro în materialele care vor apărea în următoarele zile. Lista a fost alcătuită în ordine alfabetică.

1. ALBANIA - Juliana Pasha cu melodia ?Nuk mundem pa ty?2. ARMENIA - Eva Rivas - Apricot Stone
3. AZERBAIJAN Safura - Drip Drop4. BELARUS "3+2" - Far Away

5. BELGIA Tom Dice - Me and my guitar6. BOSNIA ŞI HERŢEGOVINA Vuka¨in Brajić - Munja I Grom7. BULGARIA Miro - Angel si ti
8. CROAŢIA Feminnen - Lako Je Sve
9. CIPRU Jon Lilygreen & The Islanders - Life looks better in spring
10. DANEMARCA Chanée & N'Evergreen - In a moment like this

Antena3.ro

Parteneri
x close