Antena 3 Show Showbiz Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre cum s-a votat la Eurovision: „Luminiţa Anghel s-a răzbunat pe moldoveni!”

Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre cum s-a votat la Eurovision: „Luminiţa Anghel s-a răzbunat pe moldoveni!”

18 Mai 2017   •   11:06
Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre cum s-a votat la Eurovision: „Luminiţa Anghel s-a răzbunat pe moldoveni!”
Sursa foto: Foto: facebook.com/Mihai.Traistariu

Eurovision 2017. Mihai Trăistariu a dezvăluit modul în care colegii lui din juriul Eurovision (Paula Seling, Luminiţa Anghel, Tavi Colen şi Cezar Ouatu) au punctat prestaţia de la Kiev a Republicii Moldova.

El este de părere că Luminiţa Anghel le-ar fi plătit moldovenilor o poliţă mai veche: ”Paula Seling nici nu i-a pus în top 3, deşi când ea a câştigat locul 3, în 2010, juriul din Moldova i-a dat 12 puncte. Iar Luminiţa i-a pus pe primele locuri, în clasamentul ei, dar nu pe locul 1. Poate că ea s-a răzbunat că Moldova i-a dat doar 7 puncte, la ediţia Eurovision din 2005, când alături de Sistem s-a clasat pe locul al treilea, cu piesa Let me try”, potrivit click.ro.

Trăistariu, care şi el a primit 12 puncte din partea Moldovei, în 2006, când s-a clasat la Eurovision pe locul patru, cu piesa ”Tornero”, susţine că s-a războit cu ceilalţi juraţi: ”Am insistat, dar nu m-au ascultat. Colegii mei au punctat vocile, răcnetele. Cine răcnea mai tare primea punctajul cel mai mare. Moldova a avut o piesă de show. Regret că s-a întâmplat aşa. Să ne ierte!”.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close