Antena 3 CNN Show Showbiz Eurovision 2020. Au fost lansate melodiile lui Roxen pentru Eurovision 2020 - VIDEO

Eurovision 2020. Au fost lansate melodiile lui Roxen pentru Eurovision 2020 - VIDEO

Eurovision 2020. În finala națională intră: Alcohol You , Beautiful Disaster , Cherry Red , Colors și Storm. Juriul și publicul vor alege, pe 1 martie, piesa cu care Roxen va reprezenta România la Rotterdam.

Eurovision 2020. Au fost lansate melodiile lui Roxen pentru Eurovision 2020 - VIDEO
Sursa foto: foto: Facebook/ Eurovision Romania
21 Feb 2020   •   23:10

TVR şi Global Records au lansat, vineri, 21 februarie, cele cinci piese care intră în Selecția Națională Eurovision 2020.

Ele sunt Alcohol You, Beautiful Disaster, Cherry Red, Colors și Storm.

Alcohol You - este o piesă cu o linie melodică hipnotizantă, acompaniată de un set de versuri pătrunzătoare, care te poartă într-o adevărată călătorie inițiatică. Melodia poate fi privită ca un traseu pe care ascultătorul îl parcurge împreună cu Roxen printr-un întreg spectru de emoții: tristețe, disperare, speranță, culminând cu o victorie asupra propriei noastre fragilități și nesiguranțe. Piesa este un autentic imn al iubirii universale.



Beautiful Disaster - Fă o pauză chiar acum și întreabă-te: „E iubirea cel mai frumos lucru din lume sau doar o tragedie sublimă?”. „E doar lapte și miere sau o prăjitură acoperită într-o crustă de sare?”. Pentru a răspunde, trebuie experimentată mai întâi această piesă profund narativă, care vorbește despre descoperirea sinelui și care va face pe oricine să se întrebe cât de reale sunt, de fapt, sentimentele.

Colors - Un imn pop care combină elemente retro cu tema iubirii văzute din mai multe unghiuri, „Colors” reușește să fie un amestec muzical perfect armonios. Atunci când vezi viața doar în alb și negru, s-ar putea să nu mai observi curcubeul, așa că eliberează-te de barierele pe care ți le impui și lasă-te învăluit de dragoste. „Colors” promite să le intre tuturor pe sub piele exact așa cum o face iubirea – brusc, însă fără să îți dai seama cum și când s-a întâmplat. „Colors” este scrisă și produsă de Alexandru Cotoi, Breyan Isaac, Julie Frost – muzicieni recunoscuți la scară internațională, câștigători de premii Grammy și Golden Globe.

Cherry Red - este o piesă foarte ritmată, cu o infuzie latino savuroasă. Ea îi va trimite pe toți cu gândul direct spre un peisaj de vară, eliberator. Sentimentele evocate de această melodie sunt de înălțare, de relaxare – o atmosferă de vacanță exotică la care sunt rezervate doar biletele de dus.

Storm - Inspirațională, spirituală, înălțătoare. Fragilă, dar puternică, în același timp. Sună ca un paradox, însă „Storm” o prezintă pe Roxen într-o lumină care e gata să hipnotizeze ascultătorii. Vom pluti alături de ea pe un adevărat fluviu de versuri, explorând fiecare colțișor al liniei melodice. Vocea explozivă a artistei și ritmurile disruptive îi vor purta pe ascultători într-o călătorie fantastică.

Duminică, 1 martie, la Buzău, în cadrul Finalei Naţionale Eurovision 2020, publicul şi Juriul vor alege melodia câștigătoare, care va reprezenta România în mai, la Rotterdam.

Juriul Naţional şi publicul, în proporţie egală de 50%, vor vota fiecare dintre momentele artistice propuse în vederea selectării celei mai bune reprezentări a României la Eurovision 2020. În caz de egalitate, publicul este cel care are ultimul cuvânt, voturile sale fiind cele decisive.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close