Antena 3 CNN Show Showbiz Familia Dolănescu, la un pas să piară într-un accident aviatic. Avionul în care se afla a luat foc în aer

Familia Dolănescu, la un pas să piară într-un accident aviatic. Avionul în care se afla a luat foc în aer

Familia Dolănescu, la un pas să piară într-un accident aviatic. Avionul în care se afla a luat foc în aer
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/Ionut Dolanescu
de M.Z.    |    11 Apr 2017   •   13:47

Ionuț Dolănescu și familia lui au avut o mare cumpănă la sfârșitul anului trecut, una care încă îi dă coșmaruri noaptea cântărețului și despre care cu greu și-a găsit curaj să vorbească. Drumul din România spre America, din octombrie, era să fie ultimul. Avionul a luat foc în aer și puțin a lipsit să moară toți pasagerii, potrivit Libertatea.ro.

Pe 8 octombrie 2016, drumul obișnuit de la o casă la alta, adică din România în America, avea să ia o turnură teribilă pentru Ionuț Dolănescu, soția lui, Doinița și cei trei copii ai cuplului. Din București până la Frankfurt (Germania) cei cinci au avut un zbor lin, însă cea de-a doua parte a zborului, de la Frankfurt spre Orlando, SUA, a fost una de coșmar. 

La bordul cursei, a izbucnit un incendiu în carlinga piloților. Panica s-a instalat în momentul în care fumul înecăcios s-a împrăștiat în interiorul întregii aeronave. Pilotul și copilotul au luat decizia de a devia de la cursul stabilit inițial, ca să poată ateriza cu bine pe cel mai apropiat aeroport. 

×
Subiecte în articol: Ionut Dolanescu accident aviatic
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close