Antena 3 CNN Show Showbiz Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a răbufnit! "Dumnezeule! Eu nu cânt, eu nu dansez, nu sunt actriţă"

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a răbufnit! "Dumnezeule! Eu nu cânt, eu nu dansez, nu sunt actriţă"

Fata de suflet a Ilenei Ciuculete a răbufnit! "Dumnezeule! Eu nu cânt, eu nu dansez, nu sunt actriţă"
Sursa foto: Foto: Facebook
21 Mar 2017   •   14:38

Codruța, fiica de suflet a Ilenei Ciuculete, a suferit enorm în momentul în care a aflat ca regretata artistă, care i-a fost asemenea unei mame, nu se mai află printre noi. Cele două urmau să se întâlnească la Craiova, însă Ileana Ciuculete a murit fulgerător.

La câteva zile după înmormantare, Codruța s-a trezit prinsă în mijlocul unui scandal în care este acuzată că s-a folosit de imaginea interpretei pentru a se face cunoscută, scrie wowbiz.ro.

"Văd tot felul de comentarii şi aberaţii de la fel şi fel de indivizi şi individe, nesimţiţi şi nesimţite... care chiar nu le doresc durerea mea niciodată ! Mă faceţi că m-am dus la Bucureşti la înmormântare doar să mă afirm , să mă fac vedetă sau cunoscută.... DUMNEZEULE! Pentru ce mi-ar trebui mie să devin vedetă?! Eu nu cânt, eu nu dansez, nu sunt actriţă... sunt pur şi simplu un OM NORMAL! Vreţi să spuneţi că m-am învoit de la serviciu de miercuri , doar de dragul de a mă face vedetă? Am vărsat lacrimi amare şi am dormit 2 ore pe noapte, am avut ochii fierbinţi şi roşii de atâta plâns doar pt a mă face vedetă??!!!!!! Băi nesimţiţilor , retardatilor, dacă nu mă cunoaşteţi,de ce îmi judecăţi viaţă?! Cred că sunt una dintre puţinele persoane care nu am dorit niciodată nimic de la această artistă , doar să ştie cât de mult o iubesc şi o respect!!!!! O divinizez de la 3 ani , când o vedeam la TV o pupăm pe ecran şi îi spuneam mamei mele că e Liană mea la televizor ! În 2010 am fost cu dumneaei la o emisiune... aveam 12-13 ani pe vremea aia. Am făcut o surpriză frumoasă, FAN CLUB ILEANA CIUCULETE ceea ce niciun artist nu făcuse până atunci ! Nu mai comentaţi ceea ce nu ştiţi, eu cu femeia această am avut o relaţie foarte apropiată , chiar dacă ne vedeam rar din cauza oraşelor şi timpului încărcat pe care ea îl avea. De ce sunteţi răi la suflet şi proşti de gură??! De ce?! Pt mine Ileana a fost că părinţii mei, s-a rupt sufletul din mine când am aflat că nu mai există şi nici acum nu îmi vine să cred! Cei ce judecăţi şi scrieţi aberaţii, repet : SĂ VA DEA DUMNEZEU DUPĂ SUFLET !", a spus ea.

×
Subiecte în articol: Ileana Ciuculete
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close