Antena 3 CNN Show Showbiz Femeile din politică şi moda. Vezi ce părere are Alin Gălăţescu

Femeile din politică şi moda. Vezi ce părere are Alin Gălăţescu

Femeile din politică şi moda. Vezi ce părere are Alin Gălăţescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    27 Sep 2011   •   20:47

Casa Poporului ar putea fi confundată, de multe ori, cu o casă de modă. Multe dintre femeile politician nu ratează nicio ocazie de a-şi etala, uneori ostentativ, hainele şi accesoriile de firmă, pe holurile Parlamentului.

Stilistul Alin Gălăţescu analizează ţinutele pe care cele mai puternice femei din lumea politică românească le afişază în fiecare zi.

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, nu se sfieşte niciodată să îmbrace haine scumpe,  chiar foarte scumpe. În vizitele ei prin ţară, mulţi primari au căzut în adulaţie în faţa doamnei ministru.

Roberta Anastase, pare să aibă probleme nu numai la aritmetică ci şi în a ţine pasul cu moda, vestimentaţia aleasă de preşedintele Camerei Deputaţilor pare desprinsă de actualitate.

Deputatul Raluca Turcan, însă, este foarte conştientă de înfăţişarea proprie şi ce anume trebuie să poarte pentru a face o figură frumoasă oriunde s-ar duce.

Stilistul nu are însă, foarte multe cuvinte de laudă pentru ministrul Muncii, Sulfina Barbu, sau pentru ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.

Concluzia lui Alin Gălăţescu este că majoritatea politicienilor mai au mult de muncă la capitolul imagine.

 


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close