Antena 3 CNN Show Showbiz Bianca Drăgușanu, îngrijorată din cauza unei probleme de sănătate a fiicei sale: "Sofia tușește de vreo două luni și am consultat tot felul de medici"

Bianca Drăgușanu, îngrijorată din cauza unei probleme de sănătate a fiicei sale: "Sofia tușește de vreo două luni și am consultat tot felul de medici"

Bianca Drăgușanu a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are Sofia şi a mărturisit că este foarte îngrijorată. Mai exact, fetiţa ei tuşeşte de aproximativ două luni şi refuză să ia tratamentul recomandat de medicul specialist.

Bianca Drăgușanu, îngrijorată din cauza unei probleme de sănătate a fiicei sale: "Sofia tușește de vreo două luni și am consultat tot felul de medici"
Sursa foto: Bianca Drăguşanu/Facebook
de Iulia Gorgorin    |    29 Iun 2021   •   21:23

Bianca Drăguşanu le-a povestit fanilor pe rețelele de socializare, că este foarte îngrijorată pentru starea de sănătate a fiicei sale.

Deși medicul specialist i-a prescris un tratament, Sofia refuză să îl ia. Mai exact, fetiței îi este frică de acele picături pe care trebuie să le ingereze.

Vedeta a mărturisit că nu reușește să o convingă pe cea mică să ia acele picături recomandate de medic.

"Dragii mei, eu mă confrunt cu o problemă majoră din cauza faptului că Sofia tușește de vreo două luni și am consultat tot felul de medici, am ajuns chiar și la un doctor profesor la Cluj, care ne-a dat un tratament pe care trebuia să îl urmăm.

Bineînțeles că tratamentul nu se poate urma cu precizie din cauza faptului că Sofia nu are curaj să ia aceste picături care ni s-au prescris, de patru ori pe zi, câte patru picături. Și acum încerc să duc muncă de lămurire cu ea să își ia picăturile, spunându-i că ea este foarte curajoasă și că ea trebuie să facă lucrul acesta. Mami, cum facem le luăm?", a povestit Bianca Drăgușanu, potrivit spectacola.ro

Bianca Drăgușanu le povestea fanilor în urmă cu două săptămâni, că fiica ei are probleme din cauza polipilor.

"Sofia nu are nimic grav, însă are polipi, are imunitatea scăzută, trebuie să-i dau tratament trei luni, iar din septembrie alt tratament. Dar, slavă Domnului, n-are nimic la ficat, la plămâni, totul este în regulă. Trebuie să o imunizez.

Nu știu ce să mai fac. De o lună tușește fără oprire, am fost la medici, am făcut analize, am făcut teste de alergii…. Din păcate, Sofia nici nu mai poate să doarmă, tușește, săraca, toată noaptea. Încercăm să o tratăm cum au zis medicii, cu aerosoli, dar nu îi mai trece, sunt foarte îngrijorată din acest motiv", declara Bianca Drăgușanu la mijlocul lunii iunie.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close