Antena 3 CNN Show Showbiz Fii în trend! A început săptămâna modei de la Milano

Fii în trend! A început săptămâna modei de la Milano

Fii în trend! A început săptămâna modei de la Milano
Sursa foto: Foto: stile.it
de S.T.    |    23 Feb 2012   •   09:33

Nici măcar nu s-a topit zăpada din această iarnă, că marii designeri ai lumii se gândesc la ce trebuie să purtăm în viitorul sezon rece. Colecţiile toamnă-iarnă sunt astfel tema principală a săptămânei modei de la Milano. Casa de modă Gucci şi designerul britanic John Richmond au deschis faimosul show.

Creatoarea Frida Giannini de la Gucci a pus accentul pe eleganţă prin colecţia sa toamnă-iarnă 2012. Designerul a ales pentru creaţiile sale materialele cu imprimeuri florale. Pantalonii de piele au fost asortaţi cu cizmele din piele de crocodil, iar rochiile au fost croite pentru a scoate în evidenţă silueta.

Pentru ţinutele de seară, Giannini a optat pentru rochii negre, care exprimă senzualitate şi dau un aer de romantism. Iar rochiile largi, din catifea verde, creează senzaţia de confort.

Catifeaua, dar cea de culoare neagră este materialul preferat şi de designerul John Richmond. Britanicul nu a neglijat însă nici albul sau griul în colecţia prezentată la Milano. Rochiile cu tăietură geometrică au fost asortate cu jachete lejere şi cu pantofi şi cizme din piele neagră, cu toc înalt.

72 de designeri italieni şi străini îşi prezintă creaţiile la săptămâna modei de la Milano. Cel care va încheia spectacolul va fi creatorul Giorgio Armani, cu o colecţie pe care o va dezvălui publicului luni.



×
Subiecte în articol: moda designer show
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close