Antena 3 CNN Show Showbiz Fiica cea mare a lui Billy Bob Thornton, condamnată la 20 de ani de închisoare pentru crimă

Fiica cea mare a lui Billy Bob Thornton, condamnată la 20 de ani de închisoare pentru crimă

Fiica cea mare a lui Billy Bob Thornton, condamnată la 20 de ani de închisoare pentru crimă
Sursa foto: Foto: gossipcop.com
07 Oct 2011   •   11:37

Amanda Brumfield, fiica cea mare a actorului Billy Bob Thornton, a fost condamnată, joi, de un tribunal din Florida, la 20 de ani de închisoare, după ce a fost găsită vinovată de moartea unei fetiţe în vârstă de un an, informează mediafax.ro. Fetiţa, decedată în 2008, se afla sub supravegherea ei.

 
Brumfield, în vârstă de 32 de ani, a fost condamnată de tribunalul din Orlando în luna mai, după ce a fost acuzată de omor calificat.
 
Fetiţa, Olivia Madison Garcia, a murit în octombrie 2008, în timp ce se afla în grija bonei sale, Amanda Brumfield, care a negat acuzaţia de omucidere. Fiica actorului a susţinut că micuţa s-a lovit la cap după ce a căzut dintr-un pătuţ pentru copii, iar moartea ei a fost un simplu accident.
 
Avocaţii apărării au sugerat faptul că acea cădere a agravat o rană mai veche a fetiţei.
 
Deşi Amanda Brumfield a fost achitată de acuzaţiile de crimă şi abuz asupra unui minor, procurorii americani au spus că este "imposibil" ca o astfel de cădere să provoace o fractură de nouă centimetri la baza craniului şi o hemoragie cerebrală precum aceea care a fost descoperită după autopsie în creierul victimei.
 
Amanda Brumfield este fiica cea mare a actorului Billy Bob Thornton, provenind din prima lui căsătorie. Thornton nu are relaţii apropiate cu Amanda.
 
Actorul a fost căsătorit de cinci ori şi are patru copii cu trei femei diferite, una dintre fostele sale soţii fiind actriţa Angelina Jolie. Thornton a primit un premiu Oscar pentru rolul din filmul "Tăişul".

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close