Antena 3 CNN Show Showbiz Fiica de 13 ani a Madonnei şi-a lansat un blog de modă. Vezi ce a scris în prima postare

Fiica de 13 ani a Madonnei şi-a lansat un blog de modă. Vezi ce a scris în prima postare

Fiica de 13 ani a Madonnei şi-a lansat un blog de modă. Vezi ce a scris în prima postare
30 Iun 2010   •   18:20

Lourdes, fiica în vârstă de 13 ani a Madonnei, şi-a lansat un blog de modă, cu puţin timp înainte de a scoate pe piaţă linia vestimentară "Material Girl", informează accesshollywood.com. Adolescenta a postat şi un prim mesaj , precum şi o fotografie recentă a sa.

Mesajul lui Lourdes Ciccone, căreia i se mai spune şi Lola, este tipic pentru o adolescentă de 13 ani. Ea a ţinut să-i informeze pe cititori că va împlini 14 ani peste câteva luni şi că această vârstă reprezintă pentru ea un moment important, întrucât mama ei o va lăsa să îşi vopsească părul.

"Voi împlini 14 ani în octombrie şi abia aştept acest lucru, deoarece voi avea voie, în sfârşit, să îmi vopsesc părul. Negrul merge cu aproape orice, iar castaniul seamănă cu ceva destul de scârbos", şi-a explicat preferinţele adolescenta americană.

Lola a mai scis că adoră moda din anii de glorie ai mamei sale - anii '80 - din care sunt inspirate articolele vestimentare din colecţia "Material Girl".

Lourdes s-a născut în urma relaţiei Madonnei cu antrenorul de fitness Carlos Leon. Cu regizorul Guy Ritchie, Madonna are un alt copil biologic, Rocco, dar şi doi copii adoptaţi, David şi Mercy.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: blog Madonna
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close