Antena 3 CNN Show Showbiz Fiica lui Cher, un tip supraponderal. Poze cu fata cântăreţei, după ce a anunţat că îşi schimbă sexul (FOTO)

Fiica lui Cher, un tip supraponderal. Poze cu fata cântăreţei, după ce a anunţat că îşi schimbă sexul (FOTO)

Fiica lui Cher, un tip supraponderal. Poze cu fata cântăreţei, după ce a anunţat că îşi schimbă sexul (FOTO)
Sursa foto: fata lui Cher
19 Iun 2009   •   11:23

A recunoscut că este lesbiană cu mulţi ani în urmă, iar acum şi-a făcut curaj să-şi schimbe sexul. Este vorba despre Chastity Bono , fata cântăreţei Cher. Ea a început deja un tratament hormonal pentru a deveni bărbat. Iar schimbările sunt din ce în ce mai vizibile.

Presa din străinătate a publicat deja fotografii cu aceasta. În vârstă de 40 de ani, ea este acum cunoscută sub numele de Chaz, scrie Daily Mail.

Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni largi şi un tricou, Chaz poate fi confundată oricând cu un american supraponderal.



Chaz a recunoscut că este lesbiană, încă de la vârsta de 18 ani, când studia la Universitatea din New York. Reacţia lui Cher nu a fost una blândă. ?Recunosc, mi-am ieşit din fire. Întotdeauna am crezut că se va mărita şi va întemeia o familie?, a declarat cântăreaţa de 63 de ani.

Reprezentanţii organizaţiilor pentru drepturile persoanelor gay susţin decizia fetei lui Cher şi consideră că aceasta este ?foarte curajoasă?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: lesbiana barbat
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close