Antena 3 CNN Show Showbiz Fiica lui Gabriel Cotabiţă: E posibil să nu rămână niciun ban pentru tata

Fiica lui Gabriel Cotabiţă: E posibil să nu rămână niciun ban pentru tata

Fiica lui Gabriel Cotabiţă: E posibil să nu rămână niciun ban pentru tata
23 Sep 2015   •   22:07

Spectacolul dedicat lui Gabriel Cotabiță pe 29 octombrie, la Sala Palatului, ar putea avea costuri aproape cât încasările, a dezvăluit, pentru „ring”, Eliza, una dintre fiicele artistului. Cântăreții prieteni sperau însă că îl vor ajuta financiar pe Cotabiță cântând gratuit la evenimentul cu încasări estimate de peste o jumătate de milion de lei.

Deși vedetele implicate sunt convinse că încasările vor fi suficiente pentru a finanța recuperarea lui Gabriel Cotabiță, Eliza susține că nu se strâng bani pentru tatăl ei.

„La o organizare atât de amplă, banii din bilete se împart în așa de multe direcții, încât e posibil să nu rămână nimic după aceea. În România, profesionalismul e la pământ, iar ca să obții ceva de calitate, trebuie să investești. Drept urmare, important este evenimentul, nu încasările, iar scopul e să fim în rândul lumii bune și să ne apreciem artiștii cât încă sunt printre noi. Atât! Spectacolul e un cadou și nimic mai mult. În organizare sunt implicate mai multe persoane și probabil că informațiile au fost denaturate”, a declarat Eliza Cotabiță.


×
Subiecte în articol: Gabriel Cotabita
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close