Antena 3 CNN Show Showbiz Filmul "The Day the Earth Stood Still", pe primul loc în box-office-ul românesc

Filmul "The Day the Earth Stood Still", pe primul loc în box-office-ul românesc

Filmul "The Day the Earth Stood Still", pe primul loc în box-office-ul românesc
16 Dec 2008   •   23:31

Thriller-ul SF "Ziua în care Pământul se opri/ The Day the Earth Stood Still" a ocupat prima poziţie în box office-ul românesc, în primele trei zile de la lansare, cu 18.887 de spectatori şi încasări de 317.017 lei, anunţă Mediafax.
"Ziua în care Pământul se opri", regizat de Scott Derrickson, este un remake al unui film clasic din 1951. Pellicula îl prezintă pe actorul Keanu Reeves în rolul unui extraterestru cu formă umană, venit să salveze Terra, cu sau fără ajutorul locuitorilor ei.
The Day the Earth Stood Still - trailer-ul oficial

Poziţia a doua în box office-ul de weekend-ul trecut a fost ocupată de "Un ghem de minciuni/ Body of Lies", un film regizat de Ridley Scott, cu Leonardo DiCaprio în rolul principal. Filmul reia tema agenţilor CIA ce urmăresc terorişti, şi a avut încasări de 130.684 de lei şi 7.674 de spectatori.
Lungmetrajul animat "Madagascar 2/ Madagascar: Escape 2 Africa" a s-a clasat al treilea, cu 6.524 de spectatori şi încasări de 104.630 de lei. Filmul este regizat de Eric Darnell şi Tom Grath, cei care au creat şi prima parte a francizei "Madagascar" (2005), o producţie care a avut încasări de peste 500 de milioane de dolari. Scenariul aparţine lui Etan Cohen, Eric Darnell şi Tom McGrath.
"Chihuahua de Beverly Hills/ Beverly Hills Chihuahua", o altă animaţie care a avut premiera în sălile româneşti weekend-ul trecut, a ocupat poziţia a patra în box office, cu 5.639 de spectatori şi încasări de 99.173 de lei.
Drama "Mândrie şi glorie/ Pride and glory", s-a clasat pe poziţia a cincea în box-officeul românesc, weekend-ul trecut, cu încasări de 65.738 de lei şi 4.019 spectatori. Pellicula îi are în distribuţie pe actorii Colin Farrell şi Edward Norton.
"Nunta mută", filmul lui Horaţiu Mălăele, s-a clasat pe locul 14 în box office-ul românesc de weekend, iar în cele trei săptămâni în care a rulat în cinematografe a avut 10.202 spectatori şi încasări de 124.108 de lei.
Nunta Mută - trailer-ul filmului
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Horatiu Malaele film incasari clasament
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close