Antena 3 CNN Show Showbiz Filmul "Yes Man - Un cuvânt poate schimba totul", pe prima poziţie în box-office-ul românesc

Filmul "Yes Man - Un cuvânt poate schimba totul", pe prima poziţie în box-office-ul românesc

Filmul "Yes Man - Un cuvânt poate schimba totul", pe prima poziţie în box-office-ul românesc
Sursa foto: yes man, the movie
20 Ian 2009   •   23:24

Cel mai vizionat film în weekend-ul trecut a fost "Yes Man - Un cuvânt poate schimba totul" care s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 256.476 de lei şi 15.285 de spectatori, informează Mediafax. Jim Carey joacă rolul lui Kevin în pelicula "Yes Man - Un cuvânt poate schimba totul".
Kevin este un bărbat negativist care îşi propune într-o zi să spună doar "Da", decizie care îi schimbă total existenţa, având consecinţe nebănuite.
Yes Man, official trailer

Poziţia a doua în box office-ul de weekend a fost ocupată de premiera "Poveşti de adormit copiii/ Bedtime Stories", cu încasări de 154.122 de lei şi 9.219 spectatori. Filmul, în regia lui Adam Shankman, cu Adam Sandler în distribuţie, prezintă o lume magică, a basmelor.
Bedtime Stories, official trailer

Locul trei a fost ocupat de filmul de animaţie "Bolt", cu încasări de 106.785 de lei şi 5.689 de spectatori. "Bolt", produs de Walt Disney Feature Animation, prezintă aventurile câinelui Bolt, gazda unui show de televiziune de succes, care este transportat din greşeală la New York. Ajutat de doi prieteni, un hamster şi o pisică, Bolt descoperă gustul realităţii şi faptul că nu are nevoie de puteri speciale pentru a fi un erou.
Bolt, official trailer

"Schimbul/ Changelling", în regia lui Clint Eastwood, cu Angelina Jolie în distribuţie s-a clasat al patrulea. Pelicula a avut încasări de 96.939 de lei şi 5.725 de spectatori. În "Schimbul" este prezentată povestea unei femei al cărei copil este răpit. După ce Poliţia o anunţă pe mamă că i-a găsit copilul, aceasta realizează că băiatul găsit nu este fiul său.
Poziţia a cincea în box office-ul românesc de weekend-ul trecut a fost ocupată de "Australia", cu încasări de 64.204 lei şi 3.520 de spectatori. În regia lui Baz Luhrmann, cu Hugh Jackman şi Nicole Kidman în roluri principale, pelicula spune povestea lui Sarah (Nicole Kidman), o aristocrată care moşteneşte o fermă de vite, cu puţin timp înainte de izbucnirea Primului Război Mondial.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: film lungmetraj pelicula Australia
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close