Antena 3 CNN Show Showbiz Finala Miss World, peste două săptămâni. Vezi cele mai frumoase femei din lume (VIDEO)

Finala Miss World, peste două săptămâni. Vezi cele mai frumoase femei din lume (VIDEO)

Finala Miss World, peste două săptămâni. Vezi cele mai frumoase femei din lume (VIDEO)
Sursa foto: concurs miss
30 Noi 2009   •   22:57

Mai sunt două săptămâni până la finala Concursului Miss World, care va avea loc în Africa de Sud. Reginele frumuseţii din întreaga lume trec acum prin probe de foc. Sunt etapele preliminare ale competiţiei, care decid cine va ajunge în mare finală.

Cele 110 regine ale frumuseţii au prezentat, mai întâi, rochii create de stilişti din ţările lor de origine. Ţinutele fără cusur, dar şi prestaţia impecabilă a tinerelor, au făcut ca misiunea juriului să fie forte dificilă. Până la urmă a fost aleasă câştigătioare Miss Sierra Leone.

Nu este primul premiu pentru Miss Sierra Leone. Tânăra este deja calificată în semifinale după ce a a fost proclamată Miss Talent, într-o competiţie anterioară.

Reginele frumuseţii au defilat apoi în creaţiile designerilor din ţara gazdă -Africa de Sud. După defilare, juriul a acordat titlul de Miss World Top Model.

Miss World Top Model 2009, care va ajunge direct în semifinală este... Miss Mexic. Pe locul al doilea s-a clasat concurenta din Vietnam, iar pe locul al treilea, cea din Martinica.

Până la finală, concurentele mai au de trecut proba "Frumuseţe cu un scop nobil", în care trebuie să arate că şi-au pus frumuseţea în serviciul celor defavorizaţi.



Observator

×
Subiecte în articol: miss concurs tinere
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close