Antena 3 CNN Show Showbiz Fiul lui Alexandru Arșinel, extrem de atent cu tatăl său. Cum a fost surprins, la spital, la ceas de seară

Fiul lui Alexandru Arșinel, extrem de atent cu tatăl său. Cum a fost surprins, la spital, la ceas de seară

Fiul lui Alexandru Arșinel, extrem de atent cu tatăl său. Cum a fost surprins, la spital, la ceas de seară
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de M.Z.    |    14 Dec 2017   •   11:48

Alexandru Arșinel este internat, de câteva zile, la Spitalul Universitar din Capitală, loc în care, printre altele, a fost subiectul unei operații pe inimă din cauza unui infarct. Actorul nu este aproape niciodată singur, copiii lui mergând acolo.

Într-una dintre serile trecute, unul dintre cei doi băieți ai lui Arșinel a ajuns la Spitalul Universitar pentru a-și vizita tatăl. A intrat în spital și, după ce a așteptat liftul, a urcat la etajul la care este internat actorul. Acolo, a intrat în salonul în care este tatăl său îngrijit, pentru a se asigura că totul este în regulă cu marele actor, potrivit spynews.ro.

Nu a petrecut foarte mult timp, au vorbit câteva minute, semn că nu este la prima vizită și că, probabil, a vrut să afle doar cum se mai simte. Și, vizibil mulțumit de faptul că părintele lui se recuperează rapid, fiul lui Alexandru Arșinel s-a îndreptat spre ieșirea spitalului, decis probabil să revină, de dimineață, pentru a se mai interesa de starea tatălui său.
 

×
Subiecte în articol: Alexandru Arsinel spital
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close