Antena 3 CNN Show Showbiz Fiul lui Gérard Depardieu a murit din cauza unei pneumonii contractate în România

Fiul lui Gérard Depardieu a murit din cauza unei pneumonii contractate în România

Fiul lui Gérard Depardieu a murit din cauza unei pneumonii contractate în România
13 Oct 2008   •   23:20

Avea doar 37 de ani şi o întreagă carieră în faţă. Copilul teribil al cinematografului francez, cum era alintat de presa pariziană, a decedat luni seara, din cauza unei pneumonii, a anunţat agentul tatălui său. Conform unor voci virusul ar fi fost căpătat în România, unde s-a aflat pentru filmări.
Fiu al lui Gérard Depardieu şi Elisabeth Guignot, Guillaume Depardieu a încercat să urmeze paşii tatălui său, iar în ?Les Apprentis, realizat în 1995, avea să se remarce talentul său.
În tinereţe Guillaume a crescut singur din pricina meseriei părinţilor săi. El se refugiază rapid în delincvenţă şi abuz de alcool sau droguri. În 1988, la doar 17 ani este închis pentru toxicomanie, iar apoi va fi condamnat de mai multe ori pentru ultraj sau infracţiuni rutiere, scrie Voici.
În 1995 după un accident de motocicletă capătă o infecţie în spital ce a culminat cu amputarea piciorului, opt ani mai târziu şi 17 operaţii suferite. Aceasta a fost pasul ce l-a determinat să creeze Fundaţia Guillaume Depardieu. Printre filmele în care a jucat Guillaume Depardieu se numără "Ne touchez pas la hache" (2007), "Mizerabilii" (2001), "Contele de Monte-Cristo" (1998), "Pola X" (1999), "Toate dimineţile lumii" (1992).
A obţinut premiul César pentru cel mai promiţător actor, în 1996, pentru rolul din "Les Apprentis", premiul "Jean Gabin", obţinut în acelaşi an, precum şi premiul pentru cel mai bun actor la Festivalul de film de la Gijón, Spania, în 1999, pentru "Pola X".
Mai multe ziare franceze dau drept origine a bolii fatale ţara noastră. "Actorul a contactat recent un virus, în timpul filmărilor în România", scrie ?Le Parisien? în acest sens, citând agenţia de impresariat a tatălui său. Actorul a filmat recent în România pentru producţia "Copilăria lui Icar".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gerard Depardieu Franta deces
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close