Antena 3 CNN Show Showbiz Florin Piersic Jr., despre afecțiunea de care suferă: "Îi cresc țepi și te zgârie foarte nasol!"

Florin Piersic Jr., despre afecțiunea de care suferă: "Îi cresc țepi și te zgârie foarte nasol!"

Florin Piersic junior a făcut mărturisiri despre afecțiunea de care suferă. Actorul susține că se confruntă cu ea zilnic.

Florin Piersic Jr., despre afecțiunea de care suferă: "Îi cresc țepi și te zgârie foarte nasol!"
Sursa foto: Facebook | Florin Piersic Jr
de Ioana Mircea    |    28 Noi 2022   •   16:41

Deși Florin Piersic junior se bucură de multe proiecte de succes, acesta se confruntă cu o afecțiune care îi dă bătăi de cap în fiecare zi.

Fiul lui Florin Piersic și-a deschis sufletul în emisiunea moderată de Denise Rifai și a povestit că se confruntă zi de zi cu depresia.

"Depresia e un cuvânt prea dur pentru un copil, să-l aplici unui copil! Dar un copil poate să fie supărat că i s-a stricat o jucărie sau ceva, dar de când mă știu și de când fac lucruri, fac acțiuni care să ducă undeva, nu sunt să construiesc mașinuță de Lego, ci să am un proiect!

În fiecare zi au fost momente. Depresia nu te părăsește, e ceva cu care te obișnuiești în fond! Și sunt zile în care îi faci față și este doar un fel de… este o haină care te zgârie dar te-ai obișnuit cu disconfortul asta și alte zile în care îi cresc țepi și te zgârie foarte nasol!

Depresia are și ea nuanțe, poate să fie o depresie acută sau mai soft, mai moale", a mărturisit Florin Piersic Junior în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", de la Kanal D.

×
Subiecte în articol: Florin Piersic Jr
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close