Antena 3 CNN Show Showbiz Fosta doamnă Uzunov a cucerit vila din Pipera, dar degeaba: Regele Imobiliarelor a golit-o

Fosta doamnă Uzunov a cucerit vila din Pipera, dar degeaba: Regele Imobiliarelor a golit-o

Fosta doamnă Uzunov a cucerit vila din Pipera, dar degeaba: Regele Imobiliarelor a golit-o
Sursa foto: Foto: Mediafax
14 Mar 2012   •   22:54

După ce a cucerit casa din Pipera cu barosul şi flexul, fosta doamnă Uzunov a avut parte de o dezamăgire. A constatat că vila e goală şi încă nu poate locui acolo cu cele două fete pe care le are cu Eduard Uzunov. După bătălia de aseară, se pregăteşte să câştige războiul pentru averea familiei, evaluată la 30 de milioane de euro.

După o bătălie care a început la prânz şi s-a încheiat spre seară, Eduard Uzunov a părăsit proprietatea de 2.500 de metri pătraţi. Vila a pierdut-o după o luptă dată cu flexul şi barosul. Învingătoare a ieşit fosta soţie.

Cristina Duma, fostă Uzunov, nu ştie dacă va locui în vila proaspăt eliberată pentru că imobilul arată acum ca după război. Mai întâi a fost golită de Eduard Uzunov, spune fosta soţie. Apoi, procedura de evacuare silită şi-a lăsat şi ea urmele.

Eduard Uzunov, supranumit Regele Imobiliarelor are o avere estimată la 30 de milioane de euro. Divorţul de Cristina Duma s-a încheiat acum 3 ani. Cele două fete ale cuplului, de 9 şi 11 ani, au rămas în grija mamei.

Regele Imobiliarelor susţine în continuare că evacuarea de marţi a fost un abuz. Acum însă, vrea să treacă peste problemele cu fosta soţie şi să se ocupe de afaceri. Doar că problemele dintre cei doi nu s-au încheiat. Cristina Duma şi Eduard Uzunov încă se luptă pentru averea adunată, în mare parte, din imobiliare.



×
Subiecte în articol: vila imobil pipera divort
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close