Antena 3 CNN Show Showbiz Fotografia pe care Elena Băsescu a postat-o pe internet în urmă cu puţin timp. "Este unul din obiectele vestimentare preferate"

Fotografia pe care Elena Băsescu a postat-o pe internet în urmă cu puţin timp. "Este unul din obiectele vestimentare preferate"

Fotografia pe care Elena Băsescu a postat-o pe internet în urmă cu puţin timp. "Este unul din obiectele vestimentare preferate"
de O.P.    |    24 Iun 2013   •   10:37

De "Ziua Internaţională a Iei", Elena Băsescu a ales să posteze pe pagina ei de Facebook mai multe fotografii în care era surprinsă purtând veşmântul tradiţional românesc.

"Astăzi, sărbătorim Ziua Universală a Iei, unul dintre simbolurile româneşti autentice. Mă bucură foarte mult faptul că există o asemenea zi și că tot mai multe românce poartă acest articol de vestimentație tradițional.

Ia devine un brand în sine, care, dacă vom şti să îl cultivăm aşa cum se cuvine, va contribui la consolidarea identităţii noastre culturale în Europa. Deja a devenit sursă de inspirație pentru cei mai mari designeri de modă din lume.

Mărturisesc că eu sunt foarte mândră să o port ori de câte ori am ocazia - atât in țară, cât şi la Bruxelles, fiind unul dintre obiectele mele vestimentare preferate”,  a declarat EBa pe pagina ei de Facebook.


×
Subiecte în articol: Elena Băsescu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close