Antena 3 CNN Show Showbiz Fotografii inedite cu Marilyn Monroe pe vremea când nu era celebră, descoperite de revista Life

Fotografii inedite cu Marilyn Monroe pe vremea când nu era celebră, descoperite de revista Life

Fotografii inedite cu Marilyn Monroe pe vremea când nu era celebră, descoperite de revista Life
Sursa foto: marilyn monroe
02 Iun 2009   •   11:54

O colecţie de fotografii care o înfăţişează pe Marilyn Monroe, la 24 de ani, înainte de a cunoaşte faima la Hollywood, a fost descoperită de revista Life. Imaginile prezintă o Marilyn mult mai tânără şi mai naturală decât cea cu care ne-am obişnuit, figura ei de copil fiind pusă în evidenţă de machiajul discret.

Potrivit CNN, fotografiile au fost făcute înainte ca zvonurile despre relaţia actriţei cu preşedintele J.F. Kennedy să apară şi cu mult înainte ca viaţa la Hollywood să o doboare şi să o ducă, în cele din urmă la o supradoză care i-a curmat viaţa la numai 36 de ani.

Fotografiile au fost făcute în 1950, la Los Angeles, pe vremea când Monroe era model şi avusese câteva apariţii minore în filme. Fotograful Ed Clark a povestit că a petrecut mult timp cu actriţa, făcându-i fotografii şi că le-a trimis celor de la revista Life. Editorii de atunci ai revistei i-ar fi replicat ?Cine naiba este Marilyn Monroe??, aşa că imaginile au rămas nepublicate. Frumoasa blondă a apărut pe coperta revistei abia doi ani mai târziu, după ce îşi făcuse deja un nume în cinematografie.

Luni, actriţa care a înfierbântat imaginaţia a mii de bărbaţi ar fi împlinit 83 de ani.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marilyn Monroe actriţă
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close